DSC_5981.jpg

Velgen

Lichtmetalen velgen zijn vanaf de start in 1994 een specialisme van ons bedrijf dat gaat van zeer exclusief tot zeer betaalbaar. Duidelijke advisering over wat past onder een auto zowel optisch als technisch, zodat uw auto de gewenste uitstraling en een verbeterd rijgedrag krijgt.

Na een gedegen aankoopadvies worden de banden met de groots mogelijke zorg op uw nieuwe velgen gemonteerd. Met onze montage-apparatuur monteren wij probleemloos wielen tot en met 24 inch. Bij het balanceren meten wij niet alleen de onbalans in een band/wiel combinatie maar ook de zijdelingse slag en de hoogteslag. Al deze waardes moeten aan onze normen voldoen alvorens de wielen gemonteerd worden. Dit garandeert een heerlijk trillingvrij weggedrag.

Met onze montagemethodes en hightech apparatuur onderscheiden wij ons zeer nadrukkelijk in de markt,  kwaliteit leveren verkoopt!

Alle verkrijgbare merken zijn door ons tegen aantrekkelijke prijzen te leveren, mocht de door u gewenste velg niet in ons bestelsysteem naar voren komen neem dan contact met ons op en wij sturen u binnen 1 werkdag een passende offerte eventueel met banden.